Özel Haber

2024-2025 Sezonu Okul Sporları Fikstür Çekimi Gerçekleştirildi

Mersin'de 2024-2025 sezonu Okul Sporları kapsamında düzenlenecek Basketbol, Hentbol, Futbol, Futsal ve Voleybol branşları için fikstür çekimi yapıldı.

Abone Ol

Derya Özgür

Çekiliş, Edip Buran Spor Salonu’nda gerçekleşti. Törene, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü İlker Necmi Vurur, Okul Sporları birimi şefi Sezgin Yıldız, İl Tertip Kurulu üyeleri Mustafa Söğüt, Bilge Akan Küçük, Halid Cerit, Fatma Soysüren, Emrah Yüce ve Beden Eğitimi öğretmenleri katılım sağladı.

Fikstür çekimi esnasında, katılımcılar yeni sezonda düzenlenecek olan müsabakalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. İlker Necmi Vurur, konuşmasında, Okul Sporları’nın öğrencilerin özgüvenini artırmaya ve onların akademik başarılarına katkı sağlamaya yönelik önemli bir platform olduğuna vurgu yaptı. Ayrıca spor yapma alışkanlığının kazandırılmasının eğitim sürecine olumlu etkilerini de dile getiren Vurur, 2024-2025 sezonunun tüm öğrencilere, öğretmenlere, hakemlere ve spor camiasına başarılı geçmesi temennisinde bulundu. Fikstür çekimiyle birlikte yeni sezonun hazırlıkları hız kazanmış olup, müsabakaların heyecan dolu geçmesi bekleniyor.