2024 yılında gerçekleşecek olan Koç burcundaki Güneş tutulması, tarihin en büyük tutulmalarından biri olarak kabul ediliyor. Bu tutulma, iş sistemlerinden sanat dünyasına, hijyen ve sağlık alanlarından liderlik konularına kadar birçok alanda köklü değişimlere zemin hazırlıyor.

Aynı yılın Ekim ayında Terazi burcunda gerçekleşecek ikinci bir Güneş tutulması ise devletler arası karmaşa ve ruhsal değişimlere işaret ediyor. Bu tutulmaların etkileri, ani olaylar getirse de gerçek anlamının anlaşılması zaman alıyor.

IQ Seviyesi En Yüksek Olan Burçlar IQ Seviyesi En Yüksek Olan Burçlar

Ay tutulmaları biraz daha sancılı süreçler getirebilir.

25 Mart'ta Terazi burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, beklenmedik olayları tetikleyerek adaletin yerini bulmasına katkıda bulunuyor. Eylül ayında Balık burcunda yaşanacak Ay tutulması ise, geçmişteki benzer olaylarda din savaşları ve misyonerlik çalışmalarının ön plana çıktığını gösteriyor.

Astroloji, 19 yıllık periyotlar halinde gerçekleşen bu tutulmaların hayatımızda tekrarlanan etkileşimlere ve değişimlere yol açtığını belirtiyor. Bu etkileri anlamak ve yükselen burcumuzun etkileşim alanını belirlemek için astrolojik haritaların incelenmesi gerekiyor. Tutulmalar, özellikle de doğum günlerimize yakın zamanlarda yaşandığında, hayatımızda daha belirgin değişimlere neden olabilir. Bu nedenle astroloji, bireylerin kendi hayatlarında 19 yıllık dönemleri gözden geçirmelerini ve evrenin sunduğu yeni fırsatları değerlendirmelerini öneriyor.

Kaynak: Devrim KARTAL