Özel Haber

21. Dönem Mavi Deniz Gençlik Kampı Silifke Akkum'da Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği "21. Dönem Mavi Deniz Gençlik Kampı" heyecan dolu etkinliklerle devam ediyor.

Abone Ol

Kadri Duman

Silifke Akkum Gençlik Kampı'nda gerçekleştirilen kamp, 1-6 Temmuz tarihleri arasında Türkiye genelinden 15-16 yaş aralığındaki 94 kız kampçının katılımıyla büyük bir coşkuyla başladı. Programda ayrıca 1 program sorumlusu, 9 lider ve 4 kafile sorumlusu görev alıyor.

Eğlenceli ve Eğitici Aktivitelerle Dolu Bir Program

Kamp, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif yönden gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Katılımcılar, "Bir Kardeşlik İklimi" sloganıyla sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler kapsamında deniz etkinliği, kitap okuma istasyonu, spor turnuvaları, zeka oyunları, halk oyunları, işaret dili, maneviyat istasyonu, gezi etkinliği, el sanatları atölyeleri, tiyatro istasyonu, film gösterileri ve bisiklet etkinlikleriyle unutulmaz anlar yaşıyor.

Geleceğe Yönelik Umut Veren Bir Deneyim

Bu kamp, gençlerin bir araya gelerek dostlukları pekiştirdiği, yeni yetenekler keşfettiği ve kendilerini geliştirmek için ilham aldıkları bir platform sunuyor. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün öncülüğünde düzenlenen etkinlikler, gençlerin geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarına katkı sağlıyor.