Tuğçe Dokumacı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği "22. Dönem Mavi Deniz Gençlik Kampı", 8-13 Temmuz tarihleri arasında Silifke Altuğ Verdi Gençlik Kampı'nda başladı. Kamp, 14-15 yaş aralığındaki 327 kız kampçının yanı sıra 7 kafile sorumlusu, 24 kamp lideri ve 2 program sorumlusunun katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Kamp, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif yönden gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor. "Bir Kardeşlik İklimi" sloganıyla düzenlenen etkinlikler arasında deniz etkinlikleri, kitap okuma istasyonu, spor turnuvaları, zeka oyunları, halk oyunları, işaret dili, maneviyat istasyonu, gezi etkinlikleri, el sanatları atölyeleri, tiyatro gösterileri, film gösterimleri ve bisiklet etkinlikleri bulunuyor.

Kamp süresince gençler, farklı alanlarda deneyim kazanma fırsatı bulacakları etkinliklerle dolu bir programla karşı karşıya kalacaklar. Her bir etkinlik, gençlerin eğlenmelerini sağlamanın yanı sıra birbirleriyle olan iletişimlerini güçlendirmeyi ve yeni yetenekler keşfetmelerini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Çaltıbozkır’daki Asfalt Çalışmalarını İnceledi Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Çaltıbozkır’daki Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Kamp, gençler arasında dayanışma ve paylaşım duygularını güçlendirirken, unutulmaz anılar biriktirmelerine de olanak tanıyacak.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı