Özel Haber

23. Dönem Mavi Deniz Gençlik Kampı Sona Erdi

Silifke Altuğ Verdi Gençlik Kampı'nda düzenlenen 23. Dönem Mavi Deniz Gençlik Kampı sona erdi.

Abone Ol

Tuğçe Dokumacı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "23. Dönem Mavi Deniz Gençlik Kampı", 14-20 Temmuz tarihleri arasında Silifke Altuğ Verdi Gençlik Kampı'nda gerçekleşti. Kamp, 12-13 yaş aralığındaki 334 kampçının katılımıyla sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle dolu bir haftayı geride bıraktı.

Kampa toplamda 381 kişi katıldı. Bu katılımcılar arasında 2 program sorumlusu, 22 lider ve 23 kafile sorumlusu yer aldı. Kamp süresince gençler, "Bir Kardeşlik İklimi" sloganıyla bir araya gelerek unutulmaz deneyimler yaşadılar.

Kamp boyunca düzenlenen etkinlikler arasında deniz etkinlikleri, kitap okuma istasyonu, spor turnuvaları, zeka oyunları, halk oyunları, işaret dili, maneviyat istasyonu, gezi etkinlikleri, el sanatları atölyeleri, tiyatro istasyonu, film gösterileri ve bisiklet etkinlikleri yer aldı.

Kampın amacı gençlerin sosyal becerilerini geliştirmek ve sağlıklı bir yaşam tarzıyla tanışmalarını sağlamak oldu. Katılımcılar, farklı kültürel etkinlikler ve sportif yarışmalarla birlikte, doğayla iç içe ve dostlukları pekiştirme fırsatı buldular.