Koç Burcu

Seçimleriniz bir boşluğu doldurmak için değil, karşılıklı tamamlanma için olmalıdır. Bugün hayatınızı yaşanılır kılmak adına ne gibi seçimler yaptığınızı düşünebilirsiniz. Sadece bedeninizi beslediğiniz değil, ruhunuzu beslediğiniz konuların ve değerlerin de önemli olduğunu unutmayın.

Boğa Burcu

Kendi isteğinize göre hareket etmek çevrenizde hoş karşılanmayabilir. Koşulların her zaman buna elverişli olmasını beklemeyin. Bireysel alanlarınız ağır bassa da, çevrenizdeki insanlara ve bulunduğunuz ortamın kuralları olduğunu unutmamalısınız.

İkizler Burcu

Pratikliğiniz ve hızınız yeni bir ilişki veya iş olduğunda hemen devreye girebilir. Ancak bunların sorumluluğunu almayı, konuya dair gereklilik ve yeterlilik koşullarını karşılamayı da ihmal etmemelisiniz. Bugün kendinizle baş başa kalın, hayatınızı nasıl yaşadığınızı günlerinizi nasıl doldurduğunuzu sorgulayın.

12093851-728xauto

Yengeç Burcu

Sizi üzen ve yoran konulardan sıyrılmalısınız. Geleceğe dönük planlarınızın sönük kalmaması için bunu yapmak zorunda olduğunuzu unutmamalısınız. Aklınızın da özgürlüğe ve değişime ihtiyacı var.

Aslan Burcu

Duygularınızı yüksek dozda yaşamak sizi yorabilir. Çalışmalarınıza mola verebilir, sevdiğiniz insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Kendiniz için iyi olanı bulduğunuzda, kötü olana olan meyiliniz azalacaktır.

Başak Burcu

Gözlemlerinizle doğruyu yanlışı ayırt edebilirsiniz. Özellikle sosyal mecralardaki paylaşımlarınıza dikkat etmeli, hangi konuların destekçisi olacağınızı iyi seçmelisiniz. Dürüst ve faydalı işler peşinde koşan biri olmak, sizi sadece iş konusunda değil sosyal açıdan da kazançlı çıkaracaktır.

Terazi Burcu

Hayatınızı ertelememelisiniz. "Bir gün bakarım" düşüncesiyle geri planda tuttuğunuz işlere, araştırmalara, görüşmelere zaman ayırmalısınız. Bugünü ruh bakımı günü ilan edin.

Akrep Burcu

İkili ilişkilerde baskıcı bir rol üstlenebilirsiniz. Bu rolün ya da zararlarının farkına vardıysanız artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini de anlamış olmalısınız. Mutlu bir birliktelik, iki bireyin ayrı ayrı mutluluğu ve farkındalığıyla oluşur.

Yay Burcu

Yoğun temponuz dolayısıyla ihmal ettiğiniz ailenizle vakit geçirmek, kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmak iyi gelecektir. Kazanımlar sadece maddi şekilde var olmaz. Bugün manevi yönden de kendinizi zengin ve sağlıklı bulabilirsiniz.

Kadıköy'de Özel Bir Öğrenci Yurdunda Şüpheli Ölüm Kadıköy'de Özel Bir Öğrenci Yurdunda Şüpheli Ölüm

22602

Oğlak Burcu

Geride bıraktığınız ilişkinizin izlerini hala taşımamalısınız. Bazı konuları hala neden aşamadığınızı düşünerek daha fazla vakit kaybetmeyin. Bir süredir bu zihin yoğunluğuyla ertelediğiniz tatil planı, günübirlik etkinlikleri gündeme getirin ve kendinize hayatta olduğunuzu hatırlatın.

Kova Burcu

Soğuk ve olumsuz tutumlarınız aile içinde problem oluşturabilir. Olgunluğu ve bireyselliği nasıl tanımladığınızı düşünmelisiniz. Aile büyüklerinizin kalıp yargılarını değiştirmek yerine ortak bir dil oluşturmaya çalışmanız daha yapıcı ve çözüm odaklı olacaktır.

Balık Burcu

Mesafelerin kilometrelerden ibaret olmadığı ilişkiler için her zaman bir şansınız olabilir. Bugün dostlarınızla aranızdaki iletişimin gücünü düşünerek bu şansı nasıl arttıracağınızı bulabilirsiniz. Kendinizi, şartlar ne olursa olsun buradan çıkarabileceğiniz derslere ve kazanımlara odaklamalısınız.

Kaynak: İmece Gazetesi