Tuğçe Dokumacı

Kitapseverlerden yoğun ilgi

Mersin’de büyük bir ilgiyle beklenen fuar kapılarını bugün itibariyle açtı! Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yenişehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve KOSGEB’in destekleriyle düzenlenen bu fuar, her yaştan kitapsever ve kültür meraklısını bir araya getirecek.

Ziyaretçileri fuar boyunca imza günleri, söyleşiler, sohbetler ve yarışmalar bekliyor. Hem katılımcılar hem de ziyaretçiler için dolu dolu geçecek fuarda, her köşede farklı bir etkinlik sizi karşılayacak. Kitaplar, kültür ve eğlence dolu günler boyunca 100'den fazla yayınevi ve 300’den fazla marka, en yeni ve en popüler eserlerini sergileyecek.

Her yaş ve meslek grubundan yüzlerce kişinin ziyaret etmesi beklenen fuar, Mersin’de kültürel bir buluşma noktası haline gelecek. Kitap dünyasına dair her şeyin bulunduğu bu etkinlik, aynı zamanda Mersin’in kültürel zenginliğine de katkı sağlıyor.

Başkan Vahap Seçer: “Mersin halkı kültüre, sanata, eğitime değer veren bir halk”

Mersin halkı kültüre, sanata, eğitime değer ve önem veren bir halk. Bizim söylediğimiz gibi; 'Mersin kültür ve medeniyet şehridir. Mersin, Mustafa Kemal'in şehridir.’ Retorikte kalmıyor, özünde bu var. Ne mutlu ki 2019’dan bu yana özellikle Yenişehir ve Mezitli başta olmak üzere birçok ilçemizde çağdaş düşünceli belediye başkanları görev yaptı. Sayenizde ben de 2019’dan sonra Mersin Büyükşehir’i yöneten bir belediye başkanı olarak bunları söylüyorum.” dedi.

İmza günü düzenleyecek yazarlar:

Tarsus Belediyesi, Yol Güvenliğini Artırmaya Devam Ediyor Tarsus Belediyesi, Yol Güvenliğini Artırmaya Devam Ediyor

13 Ekim saat 14.00 - Ayşe Yetmen 

16 Ekim saat 14.00 - Prof. Dr. Nurdan İnan

18 Ekim saat 14.00 - Erkan Özaydın

19 Ekim saat 14.00 - Uğur Pişmanlık

Kitap Fuari

Fuar boyunca yazarlardan; Ayşe Yetmen, Prof. Dr. Nurdan İnan, Erkan Özaydın ve Uğur Pişmanlık; Büyükşehir’in standında okuyucuyla buluşup kitaplarını imzalayacak.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı