Güngören ve Pendik'te yüksek ses çıkararak çevreyi rahatsız eden ve abartı egzoz kullandığı tespit edilen dört araçlara yönelik denetim gerçekleştirildi. Bu denetimlerde, belirlenen araçların sürücülerine toplamda 51 bin 710 lira idari para cezası kesildi. Ayrıca, durdurulan araçlardan birinin sürücüsünün ehliyetsiz olduğu belirlendi.

Güngören Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi ve Pendik Çamçeşme Mahallesi'nde yapılan çalışmalarda, ekipler şüpheli araçları durdurdu ve incelemeler sırasında bir sürücünün ehliyetsiz olduğunu tespit etti. Yapılan kontrollerde, araçlarda abartı egzoz kullanıldığı da belirlendi.

İsrail’in Saldırılarından Kaçanları Taşıyan Dördüncü Gemi De Mersin’e Ulaştı İsrail’in Saldırılarından Kaçanları Taşıyan Dördüncü Gemi De Mersin’e Ulaştı

İlgili sürücüler M.Y.K., M.B.S., Y.S.O. ve ehliyetsiz sürücü F.S.B., "mevzuata uygun olmayan teknik değişiklikle çevreyi rahatsız edecek derecede gürültü çıkarma" ve "ehliyetsiz araç kullanma" suçlarından toplamda 51 bin 710 lira para cezası aldı.

Kaynak: İHA