Gündem

Abdullah Ayan'dan Ersin Özince'ye sert eleştiri!

Araştırmacı-Yazar Abdullah Ayan'dan İş Bankası eski Genel Müdürü Ersin Özince'nin 'kansorejen barındıran kromsan'ı savunduğunu  hatırlatarak geçmişe atıfta bulundu. 

Abone Ol

İş Bankası eski Genel Müdürü Ersin Özince'nin Cumhuriyet'in 100. yıl sempozyumuna konuşmacı olarak katılacağını duyuran Araştırmacı Yazar Abdullah Ayan'dan, 'Kendisinin konuşmacı olarak katıldığı söyleşisinde kendisine bahçesinde 1,5 milyon ton kanserojen cr+6 dağını barındıran Kromsan'ın neden bertaraf etmediğini sorduğumda kromsan'ı savunmaya kalktı' diyerek geçmişi hatırlattı.
Ayan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
İş Bankası eski Genel Müdürü Ersin Özince Cumhuriyetin 100. Yılı sempozyumunda konuşmacı.. Ersin bey daha önce de mersine konuşmacı olarak gelmiş ve iş bankasının Mersin'de nasıl büyük işler yaptığını soda sanayi ve kromsan üzerinden anlatmaya kalkmıştı.. O söyleşide kendisine bahçesinde 1,5 milyon ton kanserojen cr+6 dağını barındıran Kromsan'ın neden bertaraf etmediğini sorduğumda kromsan'ı savunmaya kalktı.. Sahi özince mersine gelip eski anlattıklarından farklı ne anlatacak?'