Kadri Duman

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle tüm yurttaşları Uğur Mumcu'yu anma programına davet etti. Başkan Özyiğit, gazeteciliğin toplumun sesi, vicdanı ve özgürlüğünün güvencesi olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanı Özyiğit, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "Katledilen Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Ahmet Taner Kışlalı, Metin Göktepe ve Hrant Dink ile tüm gazetecileri saygıyla anıyorum," ifadelerini kullanarak, tüm hemşehrilerini anma programına davet etti. Program, 22 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz’dan YEDAM’a Önemli Ziyaret Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz’dan YEDAM’a Önemli Ziyaret

GDeXUpLWEAAvj03

Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen çelenk bırakma töreninden fotoğraflar da paylaşan Başkan Özyiğit, bu anlamlı günün önemini vurgulamak amacıyla halkı katılıma teşvik etti. Uğur Mumcu ve diğer kaybettiğimiz gazetecilerin anısına düzenlenecek olan program, toplumun farklı kesimlerinden insanları bir araya getirecek.

Kaynak: Kadri Duman