Özel Haber

Ahmet Serkan Tuncer'den Tecrübe Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Mezitli Belediye Başkan adayı Ahmet Serkan Tuncer, seçim çalışmaları kapsamında önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Abone Ol

Gamze Nur Yavuz

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Mezitli Belediye Başkan adayı Ahmet Serkan Tuncer, seçim çalışmaları kapsamında önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Tuncer, önceki dönem Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım’ı evinde ziyaret ederek, tecrübelerinden yararlanma fırsatı buldu.

Sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraflar, Tuncer'in eşi Seçil Tuncer ile birlikte Yıldırım ve eşine gerçekleştirdiği samimi ziyareti gözler önüne serdi. Tuncer, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Mezitli'nin siyasi ve sosyal hayatına katkılarından dolayı Yıldırım'a teşekkürlerini sundu.

Tuncer, "Bugünlerde en çok ihtiyacımız olan uzlaşı ve nezaket kültürünü kentimizde siyaset ile buluşturan, tertemiz bir belediye başkanlığı dönemi sonrası ardında iz bırakarak belediye başkanlığı görevini gururla devreden, toplumun tüm kesimlerinin değer verdiği, tevazusu, ilkeli ve dürüst duruşuyla daima bizlere örnek olan Sn. Uğur Yıldırım’ı ve kıymetli hanımefendiyi ziyaret ettik." ifadelerini kullandı.

Bu buluşma, Mezitli'nin siyasi tarihinde nezaket ve uzlaşının önemini bir kez daha hatırlattı. Tuncer, Yıldırım'ın deneyimlerinden ve Mezitli için yaptığı hizmetlerden öğrenmeyi hedeflediğini belirtti. Tuncer ayrıca, Yıldırım çiftine nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederek, sağlıklı ve uzun bir yaşam dileğinde bulundu.,