Ahmet Çakar'ın, "Ben temsil etsem daha iyi" dediği Türkiye güzeli ortaya çıktı Ahmet Çakar'ın, "Ben temsil etsem daha iyi" dediği Türkiye güzeli ortaya çıktı

Nisan ayında trafik kazası geçiren ve 3 hafta yoğun bakımda tedavi gören sanatçı Ahu Tuğba, KOAH rahatsızlığı nedeniyle nefes almakta zorluk çekiyordu. Miami'deki evinde yaşamını yitiren Tuğba'nın ölümü, sevenlerini derin bir acıya boğdu. Ayrıca, sanatçının 11 yıl önce vasiyetini hazırladığı öğrenildi.

"ORGANLARIMI BAĞIŞLADIM"

2013 yılında akciğerindeki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olması gerektiği kararlaştırılan Ahu Tuğba, bu süreçte noter onayıyla vasiyetini düzenlemişti. Kızı üzülmesin diye ameliyat olacağını ona söylemeyen Tuğba, o dönem vasiyeti hakkında şu açıklamayı yapmıştı:

"Akciğerim alınacaktı. Ameliyata girecektim. Kızıma ameliyat olacağımı söylemedim, 'Bodrum'da evde uyuyorum' dedim. Anestezi yasak olduğu için vasiyetimi yazdım. Ameliyata gideceğim gün direkt noteri çağırdım. Vasiyetimi yazdırdım çünkü anestezi yasak dediler bana. Organlarımı da bağışladım. Ameliyattan sonra yaşayacağım mı, öleceğim mi bilmiyordum. En büyük korkum kızımı bir daha görememekti. Ölümden korkmuyordum. Kızım Bodrum'a gelirken ben İzmir'den İstanbul'a giderken, yolumu İzmir'den Bodrum'a çevirdim. Hayatımda ilk kez kızıma yalan söyledim. Onun bu durumu hissetmesi bir mucizeydi. Yaşıyor olmam, ameliyat olmamı engelleyen kızımdı. Doktorum ameliyata gerek olmadığını söyledi."

"ANNEM BUZ GİBİ OLMUŞTU"

Annesiyle uzun yıllar birlikte yaşayan Anjelik Calvin, telefonla bağlandığı bir programda annesini yatağında ölü bulduğu anları paylaştı. Calvin, annesinin kendisi için her şeyi yaptığını belirterek, "Annem uzun süredir ileri derecede KOAH hastasıydı ve son birkaç gündür kendini iyi hissetmiyordu. Akşam konuştuk, onu öptüm ve seni seviyorum dedim, uyuduk. Ben öğlen uyandım, annemin dinlendiğini düşündüm ama gece olduğunda hala ses çıkmadı. Sonra 911'i aradım. Annemin yanına gittiğimde, gözleri buz gibiydi. Bir evladın annesini o şekilde bulması dünyanın en büyük acısı. Allah, düşmanımın başına vermesin. Keşke kalbimi çıkarsalardı da annemi o şekilde görmeseydim," dedi.

Kaynak: Haber Merkezi