Tekirdağ'da bebeğin darbedilmesine ilişkin 5 zanlı tutuklandı

Polis ekiplerince olaya ilişkin gözaltına alınan anne B.Y. ve 18 yaşından küçük 2 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi.

Adliye çevresinde polis ekiplerince geniş güvenlik önlemi alındı. Çevrede toplanan ve zanlılara tepki gösteren grup ile polis ekipleri arasında zaman zaman arbede yaşandı.

Anne B.Y. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Diğer 2 zanlı da cumhuriyet savcılığınca sorgularının ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Bebeğin annesi B.Y'nin dini nikahlı yaşadığı eşi ile tutuklanan 18 yaşından küçük zanlılardan birinin babası olan zanlılar da adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet savcılığınca sorgulanan şüpheliler çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Kırmızı ve Gri Kategorideki İki Terörist Etkisiz Hale Getirildi Kırmızı ve Gri Kategorideki İki Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Tekirdağ Valiliği: Soruşturma titizlikle sürdürülüyor

Tekirdağ Valiliğinden yapılan açıklamada, Malkara ilçesinde gerçekleştiği iddia olunan ve sosyal medyada yer alan "mağdur çocuğa cinsel istismar" konusu ile ilgili aile üyeleri ve komşulardan oluşan 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada, "Şüphelilerden biri tutuklandı. Mağdurenin tedavisi hastanede devam etmektedir. Soruşturma Malkara Cumhuriyet Basşsavcılığı tarafından titizlikle sürdürülmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA