Yenişehir Belediyesi'nde kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi Yenişehir Belediyesi'nde kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi

Tuğçe Dokumacı

Akdeniz Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, parkların genel temizliğini sağlamak için geniş bir çalışma yürüttü. H.Okan Merzeci Parkı, Zafer Parkı ve Manolya Parkı’nda yapılan çalışmalar, vatandaşların daha sağlıklı ve estetik bir çevrede vakit geçirebilmesini hedefliyor. Park alanlarındaki atıkların toplanması, yaprak dökümü sonrası temizlik, alanların düzenlenmesi gibi işlemler gerçekleştirilirken bu sayede, parkların hem görünümünde hem de hijyenik durumunda önemli bir iyileşme sağlandı.  

Çevre Düzenlemesi

Kovalı araç kullanılarak yapılan budama çalışmalarıyla ağaç ve çalıların sağlıklı bir şekilde büyümesi sağlandı. Parkların estetik açıdan daha hoş görünmesi için gerekli olan budama işlemleri titizlikle yapıldı. Çim biçme çalışmaları da tamamlanarak, parkların yeşil alanları daha düzenli ve bakımlı hale getirildi. Parkların çevresel düzenlemeleri de göz önünde bulundurularak, yürüyüş yolları, oturma alanları ve oyun alanları üzerinde iyileştirmeler yapıldı. Akdeniz Belediyesi, halkın yaşam kalitesini artırmak amacıyla park ve bahçelere yönelik çalışmalarıyla vatandaşların keyifli ve sağlıklı vakit geçireceği mekanlar oluşturmayı hedefliyor. 

Akd2-1

Kaynak: Tuğçe Dokumacı