Devrim Kartal

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 5x5 Futbol Sokaklar Bizim Akdeniz Bölgesi Final Müsabakalarının Mersin’de başladığını duyurdu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençler arasındaki iletişimi güçlendirmek, spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve spor yoluyla sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen proje, 81 il müdürlüğünün koordinasyonunda yürütülüyor.

25-30 Haziran tarihleri arasında Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Mersin ve Osmaniye’den 9 kız, 14 erkek toplam 23 takımın katılımıyla gerçekleşen müsabakalar, Mersin Toroslar Çopurlu Sentetik Futbol Sahasında yapılan açılış karşılaşmasıyla başladı. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, organizasyona katılan tüm takımlara başarılar diledi.

G Q7Y7Qu X I A A9 E K N

Toroslar Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Örnek Davranış Toroslar Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Örnek Davranış

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, "Bu proje sayesinde gençlerimizin spor yapma alışkanlığı kazanmalarını ve spor aracılığıyla sosyalleşmelerini hedefliyoruz. Katılım gösteren tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz," şeklinde açıklamada bulundular.

Kaynak: Devrim Kartal