Özel Haber

Akdeniz Zirve Spor'da Yılmaz Günlü Dönemi Başladı

Akdeniz Zirve Spor, 2024-2025 sezonu için teknik sorumlu olarak Yılmaz Günlü ile anlaşma sağladı. Kulüp başkanı Ayhan Türkan, Günlü’nün modern futbol anlayışına sahip olduğunu ve bu sezon takımın başarılı olacağına inandığını belirtti. Türkan, Günlü’nün Mersin’in en iyi teknik adamlardan biri olduğunu ve elde ettiği başarıların bunun kanıtı olduğunu ifade etti.

Abone Ol

Başkan Türkan, Akdeniz Zirve Spor'un sadece A takım düzeyinde başarı hedeflemediğini, altyapılarda da önemli çalışmalar yaptıklarını vurguladı.Türkan “ Kulüp, yaklaşık 200-250 çocuğa ücretsiz futbol eğitimi veriyor. Bu hizmetler tamamen kulübün imkanlarıyla sağlanıyor ve herhangi bir dış destek alınmıyor. Bu konuda bölgeye ve ilçeye duyarsız kalmıyoruz. Maddi ve manevi destek veriyoruz. Kulüp, bu oluşumun devamı ve büyümesi için herkesin destek ve samimiyetini bekliyor” dedi.

YILMAZ GÜNLÜ: “EZBERLERİ BOZDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM “

Yılmaz Günlü, Akdeniz Zirve Spor ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyduğunu ve kulübün yapısının oynatmak istediği futbol tarzına uygun olduğunu ifade etti. Günlü, kadroda büyük bir revizyona giderek 14 yeni transfer yaptıklarını açıkladı. Yeni oyuncuların birbirini tanıdığını ve uyum sürecini hızla atlatabileceklerini belirtti. Mevcut kadrodan 4 oyuncuyla da devam etme kararı aldıklarını söyledi.

Günlü, önceki çalıştığı Binevler Spor'da elde ettikleri başarıların tesadüf olmadığını, video analizleri ve istatistiklerle futbolcuların gelişimine katkıda bulunduklarını belirtti. Mersin futbolunda ezberleri bozduğunu düşündüğünü ve Akdeniz Zirve Spor’da aynı çalışma mantalitesini sürdüreceğini belirtti. Kulüp camiasının sabırlı olması gerektiğini ve futbolun gelişimi için karşılıklı saygının önemli olduğunu vurguladı.

14    ENİ TRANSFER İLE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Akdeniz Zirve Spor, 2024-2025 sezonu için kadrosuna 14 yeni oyuncu kattı. Kulüp, bu kapsamlı transfer hamlesiyle yeni sezonda büyük hedeflere ulaşmayı planlıyor. Akdeniz Zirve Spor’un 2024-2025 sezonu için yaptığı transferler şöyle sıralanıyor: Ferhat İlingi, Yasin Uzuntok, Yasin Duvarcı, Orhan İdi, Göksel Nural, Hasret Baday, Barış Deniz, Serdar Köse, Mehmet Eroğlu, Can Açıkgöz, Uğurcan Yalçın, Ahmet Karain,Uğur Aygün, Mustafa Kemal

Yeni transferlerin, mevcut kadro ile uyum sağlayarak takımın performansını artırması bekleniyor