Özel Haber

Ali Boltaç: "O Koltuktan Kurtardılar Beni"

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, muhtarlarla yaptığı buluşmada hizmet vaatlerini dile getirirken, haczedilen makam koltuğuyla ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Abone Ol

Ahmet Sütcü

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, muhtarlarla gerçekleştirdiği buluşmada önemli açıklamalarda bulundu. Boltaç, Mersin'de diyalog içinde geçecek güzel bir beş yıllık süreç planladıklarını vurgularken, mahallelere ve vatandaşlara hizmet konusunda kararlı olduklarını belirtti.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Tarsus Belediyesi’nde emekli alacaklıların başlattığı icra işlemleri nedeniyle haciz işlemi gerçekleştirilmişti ve haciz işleminde,  Ali Boltaç’ın makam odasındaki masa ve koltuğu haczedilmişti. Boltaç, bu buluşmada sahalarda bir fiil çalıştığını vurgulayarak haczedilen makamına ilişkin "Başkanlık koltuğu insanın enerjisini alır, çürütür insanı, o koltuktan kurtardılar beni. O endişeden kurtardılar beni." şeklinde açıklamalarında bulundu.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda şu ifadeleri kullandı:

Mersin'de diyalog içerisinde güzel bir 5 yıl geçireceğiz. Ben muhtarlarıma hep diyorum ki, muhtarlarım, sizi mahallenize mahcup etmeyeceğim. Kendimi de millete mahcup etmeyeceğim. Muhtar, belediye başkanı ortak çalışacak. Millete mahcup olmayacak. Birçok muhtarlarımızla beraber evini bize açtın, bu güzel yemekler için teşekkür ederim. Ama sen maşallah masayı donatmışsın.

5 ay boyunca dedik ki biz sizi bekliyoruz, sonra siz bizi bekleyin dedik.

"Sahalarda bir fiil çalışıyorum. Başkanlık koltuğu insanın enerjisini alır, çürütür insanı, o koltuktan kurtardılar beni. O endişeden kurtardılar beni."

Muhtarlarımızla birlikte iyi bir dişlinin iki çarkı gibi bir araya geleceğiz. Memlekete, mahallemize hizmet etmek için canı gönülden çalışacağız. Efendim, Tarsus Belediyesi şu anda asfalt işine başladı. Kent merkezinde sıcak asfalt, ara sokaklarda bordür döşeme işlerinin tamamı yapılmaya başlandı.

Bu kardeşinize 6 aylık süre tanıyın dedim, doğru mu? İşte 6 aya 1 ay kala bu işler artık rayına girdi. Bazı işler var, içim el vermiyor o işlere para vermek. O işlere para vermemek için de açıkçası o işin yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Araştırılmasını istiyorum. Bu para benim param değil, bu para milletin parası. Ben de bu milletin parasını çarçur edeceğim diye gelmedim bu koltuğa.