Ankara’da Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu görüşmesi devam ediyor Ankara’da Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu görüşmesi devam ediyor

Ahmet Sütcü

İş insanı Ali Fırat, sosyal medya platformu X'ten yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi  içindeki siyasi dengeler ve tartışmalara ilişkin önemli yorumlarda bulundu. Fırat, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığında belirleyici bir figür olacağını belirtti ve bunun parti içindeki gerçekleri yansıttığını vurguladı.

Fırat'ın paylaşımında dikkat çeken bir diğer konu ise Alper Yeğin'in Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yaptığı açıklamalar oldu. Fırat, Yeğin'in bu açıklamalarına parti içinden herhangi bir destek gelmemesinin önemli bir işaret olduğunu ifade etti.

A Gms Sl Xu 400X400

Ali Fırat paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı adaylığında belirleyici olacaktır. Bunu aklınızdan çıkarmayın; hayale, rüyaya kapılmayın. Alper Yeğin'in İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yaptığı paylaşıma parti içinden destek gelmedi. Demek ki neymiş? Cumhuriyet Halk Partisi'nde her istediğini yapamaz, at koşturamazsın. Parti örgütlerine ve ilkeli duran parti organı mensuplarına bin selam olsun.”

Ekran Görüntüsü 2024 08 03 215200

Kaynak: Haber Merkezi