Özel Haber

Ali Mahir Başarır: "Memleketim Tarsus’tayız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, memleketi Tarsus'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Abone Ol

Kadri Duman

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, memleketi Tarsus'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Sosyal medya hesabından "Memleketim Tarsus’tayız…" notuyla yaptığı paylaşımla, Tarsus halkı tarafından sıcak bir karşılama aldığını belirten Başarır, Tarsus ilçe örgütüne ziyarette bulunarak partililerle bir araya geldi.

Başarır, Tarsus'taki programı kapsamında CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç'ı seçim ofisinde ziyaret etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tarsus İlçe Başkanımız Selahattin Şahin, kıymetli örgütümüz ve Belediye Başkan Adayımız Ali Boltaç ile birlikte Tarsus’un güzel insanları ile bir aradayız." ifadelerini kullanarak, ziyaretin önemine dikkat çekti.

Ali Mahir Başarır'ın Tarsus'taki etkinliklerinin ardından Mezitli'ye geçeceği ve burada da Mezitli ilçe örgütü ile Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer ile bir araya geleceği belirtildi. Bu ziyaretler, CHP'nin Mersin'deki seçim çalışmaları kapsamında önemli bir adım olarak görülüyor.