Lübnan'da ikinci siber saldırı! Telsizler patlatıldı, 9 kişi öldü, 300 yaralı Lübnan'da ikinci siber saldırı! Telsizler patlatıldı, 9 kişi öldü, 300 yaralı

Yapılan incelemede şahsın Televizyon izlerken açık vantilatörün karşısında öldüğü öğrenildi.
Şekerhane Mahallesi, Recepoğlu Apartmanı`nda yalnız oturan Werner Manfred Schoene`den (65) haber alamayan Alman arkadaşı durumu polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Alanya Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Asayiş ekipleri, ihbarcı Alman ile eve girdiklerinde Manfred Schoene`nin koltuğun üstünde hareketsiz yatarken buldular. Eşi Almanya`da bulunan ve kanser hastası olduğu öğrenilen Alman için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Schoene`nin hayatını kaybettiğini belirlendi. Televizyon izlerken açık vantilatörün karşısında ölen Almanın cenazesi, Adli Tıp doktorunun `Normal ölüm` raporunun ardından ülkesine gönderilecek.
Alman vatandaşı yakından tanıyan Türk komşuları ise, 'Kendisi kanser hastası idi. Eşi hala emekli olmadığı ve çalıştığı için Almanya`da yaşıyor, senede bir kaç kez Alanya`ya geliyordu. Çok acı çektiği için sık sık intihar edeceğini söylüyordu. Ancak yapılan kontrollerde normal ölüm olduğu anlaşılmış' dediler.

Editör: Haber Merkezi