Kadri Duman

Mersin İdman Yurdu Taraftarlar Derneği Başkanı ve kulübün As Başkanı Halit Şimşek, teknik direktör Özcan Kızıltan ile yolların ayrılması ve yerine yeni bir teknik direktörün getirilmesi sürecinde yönetim kuruluyla yapılan istişare eksikliği nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Şimşek, yaptığı açıklamada, "Değerli Mersin İdman Yurdu camiası; bilindiği üzere dün ani bir kararla Özcan Kızıltan ile yollarımız ayrıldı. Özcan hocanın şu ana kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Ancak, yönetimin herhangi bir fikrimizi almadan ve herhangi bir toplantı düzenlemeden, Başkan Metin Saltık'ın kendi başına aldığı kararla Özcan Kızıltan'ı görevden alması ve yeni hocayı getirmesi bilgimiz dışında olmuştur. Bizim fikrimizin daha iyi hocalar olması yönündeydi ve ismi bilinmeyen bir hoca ile yanlış olacağı kanaatindeyim. Fikrimizin önemsenmediği bir yönetimde durmanın manası yoktur" ifadelerini kullandı.

Şimşek, ayrıca Mersin İdman Yurdu taraftarlarına olan bağlılığının devam edeceğini belirterek, "Kırmızı Şeytanlar'ın başkanlığına devam edeceğimi ve taraftarlarımızla daima daha güçlü omuz omuza olacağıma kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Yenişehir'de Doğa Yürüyüşüne Davet: "Hareket Zamanı!" Yenişehir'de Doğa Yürüyüşüne Davet: "Hareket Zamanı!"

Halit Şimşek, Yeni Mersin İdman Yurdu Kulübü AŞ Başkanlığından resmi olarak istifa ettiğini duyurdu ve tüm Mersin İdman Yurdu camiasına saygılarını sundu.

Kaynak: Kadri Duman