Saffet Özdemir'den Akdeniz’deki Tüm Vatandaşlara Hizmet Etme Sözü Saffet Özdemir'den Akdeniz’deki Tüm Vatandaşlara Hizmet Etme Sözü

Tahir Karaman

Ünlü komedyen Ayhan Taş, izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatmak için hazırladığı tek kişilik komedi oyunu "Sek Kişilik" ile 19 Ekim Cumartesi Günü saat 20.00'de  6:45 Mersin'de sahneye çıkıyor. Kardeş Payı’ndaki Sezai karakteri ve İşler Güçler dizisindeki Antrenör Münir Bey karakteriyle tanınan Taş, bu sefer sahnede tek başına tam altı farklı karaktere can veriyor.

Gösteri, 13 yaş ve üzeri izleyicilere hitap eden, 80 dakika süren dinamik bir performans sunuyor. Taş’ın ustalıkla sahneye taşıdığı karakterler ve mizahi diyaloglar, izleyicileri hem güldürecek hem de düşündürecek. Ayhan Taş’ın yıllar boyunca komedi dünyasında kazandığı deneyimi sahneye taşırken, seyircileriyle güçlü bir bağ kurduğu bu gösteride; karakter geçişleri, espriler ve olay örgüsüyle adeta bir komedi şöleni yaşatıyor. Özellikle Kardeş Payı, Düğün Dernek, İşler Güçler gibi projelerdeki başarılı performanslarıyla tanınan oyuncu, bu tek kişilik gösterisiyle de izleyicilerin gönlünde yer etmeyi amaçlıyor. Komedi severler için kaçırılmayacak bir fırsat olan bu gösteri, Ayhan Taş’ın sahnedeki ustalığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Kaynak: Tahir KARAMAN