Fenerbahçe'de olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısı bugün saat 10:30'da başladı. Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra eski başkanlardan Aziz Yıldırım da katıldı. Yıldırım, seçimli genel kurul dışında 2018'in ardından ilk defa toplantıda yer aldı.

'KUPALAR SAHA DIŞI SEBEPLERLE ELİMİZDEN ALINMIŞTIR'

Mersin'de Görevli Polis Memuru, İran'da Türkiye'yi Temsil Edecek Mersin'de Görevli Polis Memuru, İran'da Türkiye'yi Temsil Edecek

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şekip Mosturoğlu, "Geçtiğimiz sene futbolda hak ettiğimizi düşündüğümüz kupalar saha dışı sebeplerle elimizden alınmıştır. Futbolda yeni sezondan itibaren Fenerbahçe çağı başlayacak. Ali Koç ve Aziz Yıldırım tarafından karşılıklı atılan adımlar onların önderliğinde yaratılmış tablo camiamızın özlemini duyduğu özel bir tablodur. Bir ve beraber olunduğunda bizi durdurabilecek hiçbir güç yoktur. Bunun en net örneği 3 Temmuz sürecidir." ifadelerini kullandı.

Toplantı, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunmasının ardından raporlar hakkındaki görüşlerin ifade edilmesiyle sona erecek.

Kaynak: Haber Merkezi