Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerinde yer aldığı 'Bahar' dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Dizi, ikinci sezonuyla yakında ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

MF Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt yer alıyor. Dizinin senaryosunu ise Ayça Üzüm ve Nergiz Herdem İnce kaleme alıyor.

Mersin'de '80'ler Buluşması' Yeniden Başladı Mersin'de '80'ler Buluşması' Yeniden Başladı

Kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan gibi isimleri bir araya getiren dizinin yeni sezonunda; Büşra Pekin “Süreyya” karakteriyle, Elçin Afacan “Eylem” karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

Dizinin yeni sezon ilk bölümünün 17 Eylül’e yetişmesi planlanıyor. 

SEZON FİNALİNDE NE OLDU?

Bahar ve Timur’un mahkemesinde, sürpriz bir delil ortalığı karıştırır. Bahar’ın herkesten gizlediği hastalığı ise artık açığa çıkmıştır. Bir yandan Nevra’nın başında dolaşan kara bulutlardan kurtulmaya çalışan Timur, geçmişin de açığa çıkmasıyla sarsılır. Nevra ise sürpriz bir isimden yardım ister. Tüm hastane Bahar için seferber olurken, Evren ve Timur büyük bir hesaplaşmanın eşiğindedir. Diğer yandan Rüzgar, Parla ve Umay’ı bir araya getirir. Fakat onları da bir sürpriz beklemektedir. Bahar ve Timur ise büyük bir eşiktedir…

Kaynak: Haber Merkezi