Gamze Nur Yavuz

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, sosyal medya platformları üzerinden Türk müziğinin efsane ismi Barış Manço ve gazetecilik alanındaki önemli isimlerden Abdi İpekçi'yi anan videolarla birlikte  paylaşımlarda bulundu.

Barış Manço için yaptığı paylaşımda Başarır, "Güz yağmurlarıyla, bir gün göçtün gittin… 7’den 77’ye herkesin gönlünde taht kuran çocukların Barış Abisi, unutulmaz sanatçımız Barış Manço’yu sevgi, saygı ve özlemle anıyorum." ifadelerini kullanarak Manço'yu anma duygusunu paylaştı.

69425

Abdi İpekçi için paylaştığı mesajda Başarır, "Bağımsız, tarafsız ve ilkeli basının yılmaz kalemi, demokrasiden asla taviz vermeyen aydın gazeteci, cesur kalem Abdi İpekçi’yi haince katledilişinin 45. yılında saygı ve rahmetle anıyorum." diyerek İpekçi'yi anma duygusunu dile getirdi.

MSK'nın Yeni Sezon Deplasman Formaları Tanıtıldı MSK'nın Yeni Sezon Deplasman Formaları Tanıtıldı

Başarır'ın sosyal medya üzerinden yaptığı bu duygusal paylaşımlar, Türk sanat ve medya dünyasına büyük katkı sağlamış bu değerli isimlere duyulan saygı ve özlemin bir ifadesi olarak öne çıkıyor.

Kaynak: İmece Gazetesi