Kadri Duman

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Türk siyasetinin renkli isimlerinden Kamer Genç'i ölüm yıldönümünde anlamlı bir video ile andı. Başarır, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, Kamer Genç'in Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) kürsüsünden yapmış olduğu bir konuşma kesitini paylaştı. Genç'in yıllar öncesinden FETÖ konusunda yaptığı uyarılara dikkat çeken Başarır, Genç'in o dönemdeki öngörülerinin bugünün siyasi olaylarına ışık tuttuğunu vurguladı.

Ali Mahir Başarır, paylaştığı videonun altına, "Kamer Genç: 'Fethullah Gülen başınıza bela olacak!' derken, Onlar, 'Hoca efendi bitsin bu hasret' diyordu! Zararını bu ülkenin vatandaşları ödedi. Onlar yalnızca 'Kandırıldık' diyebildi!" notunu düştü. Bu sözlerle, Kamer Genç'in uyarılarının önemine ve siyasi liderlerin geçmişteki tutumlarına dikkat çekti.

Başarır, Kamer Genç'i "Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu, Türk siyasetinin unutulmaz ismi" olarak tanımlayarak, saygı, sevgi ve rahmetle andığını ifade etti. Kamer Genç, Türk siyasetindeki cesur ve dobra üslubuyla tanınan ve FETÖ tehlikesine karşı yıllar öncesinden uyarılarda bulunan bir siyasetçiydi.

Street Workout Freestyle Türkiye Şampiyonası Mersin’de Street Workout Freestyle Türkiye Şampiyonası Mersin’de

3TFuBR-x