Özel Haber

Başkan Ali Boltaç, Ergenekon Pazar yeri esnafıyla buluştu

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Ergenekon Pazar Yeri esnafıyla bir araya gelerek destek ve kolaylık dileklerini iletti. Pazar yerindeki esnaflarla sohbet eden Başkan Boltaç, vatandaşlarla da selamlaşarak Tarsus'un gelişimine katkıda bulunan herkesle dayanışma mesajı verdi.

Abone Ol

Tuğçe Dokumacı

Başkan Boltaç’tan esnaf ziyaretlerinin önemine dikkat çeken buluşma

Başkan Boltaç’ın esnafla kurduğu doğrudan iletişim, güven ortamı yaratırken aynı zamanda  yerel yönetimin halkla olan ilişkisini güçlendirecek bir adım oldu. Bu tür buluşmaların, esnafın moral ve motivasyonunu artırarak, ekonomik faaliyetlerin canlanmasına yardımcı olması hedefleniyor. Ziyaretlerin halk tarafından memnuniyetle karşılandığı görülen Ergenekon Pazar yerinde Boltaç, halkla doğrudan iletişime geçti. Boltaç'ın ziyareti yerel esnafın desteklenmesi, ekonominin güçlenmesi açısından büyük önem taşıyor. 

Başkan Boltaç, yaptığı açıklama da her geçen gün büyüyen ve gelişen Tarsus esnafının daima yanında olacağını belirtti. Esnafın güçlenmesi, şehrin ekonomisi için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı. Tarsus’un büyümesi ve gelişmesi için esnafların önemine dikkat çeken Başkan Boltaç'ın yaptığı bu ziyaret esnaf ve vatandaşlar arasında sıcak bir atmosfer oluşturdu. Başkan Boltaç, Tarsus’un geleceği için çalışmaya devam edeceklerini bu tür buluşmaların sıkça devam edeceğinin altını çizdi. Vatandaşlar ve pazar esnafı tarafından büyük ilgiyle karşılanan ziyaret sona erdi.