Çukurbağ Kadınlar Korosu:"Kadın İsterse Her Şeyi Yapar" Çukurbağ Kadınlar Korosu:"Kadın İsterse Her Şeyi Yapar"

Tuğçe Dokumacı

Başkan Boltaç, proje kapsamında bu öğrencilerle bir araya gelerek hayallerini gerçekleştirdi. Eğitim ve kişisel gelişimlerine katkı sağlarken, öğrenciler bu özel günün mutluluğunu aileleri ve öğretmenleriyle birlikte yaşadı.

Başkan Boltaç, konuşmasında, gençlerin hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti. Boltaç "Çocuklar hepimizin geleceği. Onlara hayallerinin peşinden koşmaları gerektiğini söylüyorum. Benim de bir hayalim vardı; bu kenti yönetmekti ve bunu başardım. Şimdi de 7/24 yaşayan bir Tarsus hayal ediyorum" dedi. Projeye katkı sağlayan öğretmenlere de teşekkür eden Başkan, çocukların hayallerine verdiği önemin altını çizdi.

Projeye katılan öğrenciler de duygularını dile getirerek, Başkan Boltaç’a teşekkürlerini sundular. Tarsus Belediyesi'nin bu tür projelere devam edeceği ve gençlerin yanında olmaya devam edeceği belirtildi. Bu özel etkinlik, öğrencilerin geleceğe daha umutla bakmalarına vesile Başkan Boltaç'ın bu anlamlı destekleri, hem gençler hem de toplum tarafından takdirle karşılanıyor.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı