Özel Haber

Başkan Boltaç’tan: "Makam Burasıdır, Halkın Arasıdır"

Tarsus Belediyesi’nde emekli alacaklıların başlattığı icra işlemleri nedeniyle haciz işlemi gerçekleştirildi. Başkan Ali Boltaç, haciz edilen makam odasına rağmen "Makam burasıdır, halkın arasıdır" diyerek halkla dayanışma mesajı verdi.

Abone Ol

Ahmet Sütcü

Tarsus Belediyesi’ne emekli olan alacaklılar tarafından başlatılan icra işlemleri nedeniyle haciz işlemi uygulandı. Tarsus İcra Müdürlüğü memurları tarafından dün gerçekleştirilen haciz işleminde, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın makam odasındaki masa ve koltuğu haczedildi. Yaşanan bu durumun ardından Başkan Boltaç, halka seslenerek önemli mesajlar verdi.

Ali Boltaç, makam odasının haczedilmesi üzerine yaptığı açıklamada, “Makam burasıdır, halkın arasıdır. Bizim yolumuz, sokaklarda halkımızla birlikte atılan adımlarda, yan yana verilen mücadelededir,” diyerek belediye hizmetlerinin halkla birlikte sürdüğünü vurguladı.

Başkan Boltaç, gün içerisinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve talepleri dinlediğini belirtti. Tarsus’un geleceğini halkla birlikte inşa etmeye devam edeceklerini ifade eden Boltaç, esnaf ve vatandaşlarla dayanışma içinde çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.