Özel Haber

Başkan Özyiğit'ten MGC ve MEİGDER'e Ziyaret

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Gazeteciler Cemiyeti ve Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti'ni ziyaret ederek yönetimlere başarı dileklerini iletti ve medya ile olan bağlarını güçlendirdi.

Abone Ol

Devrim KARTAL

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, medya dünyasına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Özyiğit, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni (MGC) ziyaret ederek, Rüstem Kaya Tepe'nin yeniden başkanlığa seçilmesi vesilesiyle tebriklerini iletti ve yeni dönemde başarılar diledi. Ziyarette, cemiyetin misafirperverliğine ve medya mensuplarının çalışmalarına övgüde bulundu.

Aynı çerçevede, Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti'ne (MEİGDER) gerçekleştirdiği ziyarette ise Başkan Vahap Şehitoğlu ve gazetecilerle bir araya gelen Özyiğit, cemiyetin misafirperverliği için teşekkürlerini ifade etti. Bu ziyaretler, Yenişehir Belediye Başkanı'nın medya ile diyalogunu ve yerel gazetecilikle olan bağını güçlendirme niyetini yansıtıyor.

Başkan Abdullah Özyiğit'in bu ziyaretlerle medya kuruluşlarına verdiği destek, Mersin'deki basın camiasının çalışmalarını teşvik ederek, şeffaf ve etkili bir iletişim ortamının sürdürülmesine katkıda bulunuyor.