Tuğçe Dokumacı

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer Pazar alanında yoğun ilgiyle karşılaştı. Başkan Tuncer, esnafın yanı sıra alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Esnaf, karşılaştıkları zorlukları ve taleplerini Başkan’a aktarma fırsatı buldu. Başkan Tuncer, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Esnafımızın sesine kulak vermek bizim için son derece önemli. Onların sorunlarını çözmek için hemen harekete geçiyoruz. İhtiyaçları en kısa zamanda gidererek, çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz," ifadelerini kullandı. Başkan, sorunların çözümü için ekiplerin hemen çalışmalara başlayacağını belirterek, esnafın yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Dijital Kontrastlı Tomosentez Mamografi (3D) Cihazı Hizmete Alındı Dijital Kontrastlı Tomosentez Mamografi (3D) Cihazı Hizmete Alındı

Perşembe Pazarı’nda gerçekleştirilen bu buluşma, Menderes Mahallesi’nin sosyal ve ekonomik dokusunu güçlendirmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'in bu ziyareti şeffaf bir yönetim anlayışı ile esnafın ve vatandaşların görüş ve önerilerine her zaman açık olduğunu vurguluyor.

Bu buluşma, esnaf ve vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinleyen bir yönetim anlayışının simgesi olurken, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın önemini de bir kez daha ortaya koydu. Menderes Mahallesi’nde yerel yönetim ile esnaf arasındaki bu sıcak sohbet ile sona erdi.

G Y Ujn N Ww A Ai64 A

Kaynak: Tuğçe Dokumacı