Özel Haber

Başkan Turgut, Kırsal Mahalleleri Ziyaret Etti

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Karahacılı, Değirmendere, Sabak, Ortaören ve Karakaya mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Abone Ol

Tahir Karaman

Başkan Turgut, ilçe genelindeki tüm mahalleleri ziyaret etme kararlılığını sürdürerek, sorunları ve talepleri yerinde gözlemlemeye önem verdi. Beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Şen ile birlikte mahalle muhtarları ve sakinleriyle bir araya gelen Turgut, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

“Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz” diyen Turgut, kırsal mahallelerde muhtarlar ve vatandaşların beklentilerini dinleme çabasının altını çizdi. Ziyaretler sırasında, nar ekşisi kaynatan kadınlarla sohbet eden Turgut, onlara kolaylıklar diledi ve ekşi yapılan kazanın başına geçerek nar ekşisi kaynattı.

Mahalle ve ev ziyaretleriyle vatandaşların sorunlarını ilk ağızdan dinleyen Başkan Turgut, çözüm için ilgili birimlere talimatlarını vererek, “Halkımız büyük bir teveccüh göstererek bize bu görevi layık gördü. Biz de onların güvenini boşa çıkarmamak için büyük bir özen ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” şeklinde konuştu. Turgut, vatandaşların memnuniyetinin kendileri için en büyük ödül olduğunu vurguladı.