Özel Haber

Başkan Turgut: ‘Yapılan Her Hizmet Vatandaşlarımızın Yaşamını Kolaylaştırmak İçin Olmalı

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, beraberinde CHP İlçe Başkanı Gökhan Arslan, İlçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Atatürk Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti.

Abone Ol

Ahmet Sütcü


Kent merkezi ve mahallelerde esnaf ile vatandaşları ziyaret etmeyi sürdüren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un bu seferki durağı Atatürk Caddesi oldu. Başkan Turgut, beraberinde CHP İlçe Başkanı Gökhan Arslan, İlçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte, Atatürk Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Kente yapılacak her proje ve hizmette istişareye önem verdiklerini belirten Başkan Turgut, ‘Muhtarlarımızın, esnaf ve her kesimden vatandaşımızın görüş, öneri ve taleplerini dinliyor, halkımızdan gelen talepler doğrultusunda çözüm üretiyoruz’ ifadelerini kullandı.

Başkan Turgut, ‘Kentimizi ortak akıl iradesiyle yönetiyoruz’

 Belediye hizmetlerinde esnaf ve vatandaşların memnuniyetinin kendisi için önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Turgut, ‘Yapılan her hizmet vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için olmalı. Halkımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Hayata geçirdiğimiz projeler ve yapmış olduğumuz çalışmalarla, kentimizi hak ettiği konuma kavuşturmak istiyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek, ilçemizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz. Bundan sonraki süreçte de hizmetlerimizi bu şekilde devam ettireceğiz. Esnaf ve vatandaşlarımızın memnuniyeti her şeyden önce gelir’ dedi.

Arslan, ‘Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi hak ettiği konuma getireceğiz’

 Kahvehanesinden, manavına, berberinden, lokantasına kadar bütün esnafa uğrayarak, Başkan Turgut’a eşlik eden CHP İlçe Başkanı Gökhan Arslan, ‘Silifke’miz o kadar hızlı değişiyor ve büyüyor ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Silifke’mizi tercih ediyor. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu güzel şehrimizi hak ettiği konuma hep beraber getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Belediyemiz önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de başarılı proje ve hizmetlere imza atacaktır’ dedi.