Behzat Ç Çekiç ve Gül BluTV'de izleyicilerle buluşan 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin ikinci sezonundan yeni tanıtım fragmanı yayınlandı. Peki sevilen dizi ne zaman yayınlanacak?

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Behzat Ç'nin yeni macerası 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin ikinci sezonunun yeni tanıtımı yayınlandı.

Ortaks Yapım imzalı dizide Erdal Beşikçioğlu’na İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç eşlik ediyor. Özge Yağız ve Selen Öztürk‘ün konuk oyuncu olduğu dizide yeni sezonda ayrıca kadroya Sergen Deveci, Alper Kut ve Devrim Yakut dahil oldu. Ercan Uğur‘un yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda yine Devrim Yalçın oturuyor.

Şehir Tiyatrosu Yeni Sezonda 12 Eseri Sanatseverlerle Buluşturacak Şehir Tiyatrosu Yeni Sezonda 12 Eseri Sanatseverlerle Buluşturacak

Behzat Ç sevenleriyle çok yakında BluTV’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

3484419_2b364bb0a70bfa7e47d67767d2ac2dea_640x640

Ankara’da kaos hakimdir. Şehrin her tarafından bomba ve cinayet ihbarları gelirken Başkomiserin aklında tek bir şey vardır; intikam. Her yerde Ateş’i arar. Hayatlarında başka yönlere savrulan Akbaba, Hayalet ve Osman Harun ‘la birlikte çözdüğü cinayetlerde çeşitli ipuçları bulsa da hiçbiri tek başına yeterli olmaz. Arayışı sırasında karşısına yine Memduh Başgan çıkar, fakat bu sefer her zamankinden farklı şekilde..

Kaynak: Seren SABUNCU