Sinan Koç Nerelidir?

İş İnsanı Sinan Koç Tuncelili bir ailenin çocuğu olarak 1972 yılında Mersin - Toroslar’da Dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Toroslar’da tamamladı.

Sinan Koç Ne İş Yapar?

Genç denilecek bir yaşta, 1994 yılında iş hayatına atıldı.  Halen onlarca insana istihdam sağladığı Turizm, Gıda ve Medya sektöründe faaliyet gösteren firmaların Yöneticiliğini yapmaktadır. Sinan Koç, halkın sorunlarını gündeme taşıdığı bölgenin en yüksek tirajlı gazetelerinden olan imece gazetesi imtiyaz sahibi, radyo MerKoç kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır

Sinan Koç Hangi Siyasi Partide Politika Yapıyor?

Sinan Koç, 1999 Yılında Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak Toroslar İlçesi’nden Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine seçildi.  2004 Yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Toroslar ilçesinde yapılan önseçimden birinci çıkarak Toroslar Belediye Başkanlığına aday oldu.  CHP’nin bu güne kadar bölgede aldığı en yüksek oyu almasına rağmen çok az bir farkla siçilemedi.

O günden bu güne kadar parti de bir nefer olarak çalışmaya devam eden Sinan Koç, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde, yıllardır hayalini kurdukları Altı Ok bayrağını Torosların dağlarında dalgalandırma hedefine ulaşmak amacıyla yeniden Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Olmuştur.