Devrim Kartal

Geçtiğimiz günlerde Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, sokak hayvanlarına yeni yuvalar bulmak ve onların yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla 'Empati Tarsus' isimli yeni bir platformun kuruluşunu gerçekleştirmişti.

"Bir cana dokun, dünyayı değiştir" sloganı ile "Empati Tarsus" platforumunu kuran Boltaç'ın, bugün gerçekleştirilen Tarsus Belediyesi'nin Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda sokak hayvanlarına dair farkındalık yaratma çabası gözlerden kaçmadı.

Toplantıda üzerinde #YAŞATMAYADEVAM hashtagi ve bir pati simgesi bulunan siyah tişört giyen Boltaç, bu giyimiyle sokak hayvanlarına yönelik yeni kabul edilen kanun teklifine dikkat çekti.

"Her geçen gün daha yaşanabilir bir kent yaratmak adına adımlar atıyoruz" diyen Boltaç, alınan kararların hayırlı olmasını diledi.

Başkan Boltaç, Empati Tarsus platformunun tanıtımında yaptığı açıklamada, "Bir hayvan sahiplenmek, sadece bir can kurtarmak değil, aynı zamanda bir ömür boyu sürecek bir dostluğun başlangıcıdır. Çünkü küçük bir adım, bir canın hayatını değiştirebilir. Herkesin bu sayfayı takip etmesini ve bizlere destek olmasını rica ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Alt Geçit Yapın Öğrenciler Ölmesin Alt Geçit Yapın Öğrenciler Ölmesin

Kaynak: Devrim Kartal