Yaşam

Bu doğal yöntem duvarlarınızdaki lekeleri kökünden temizliyor! İs lekesi kalmayacak

Evlerimizin duvarlarında farklı lekeler görülmeye başlayabilir. Yağ lekesi, toz, küf ve hatta is lekesi duvarlarda görülen ve geçmeyeceği düşünülen inatçı lekelerdir. Artık bu gibi inatçı lekelerden kurtulmak için duvarlarınızı boyamak zorunda değilsiniz.

Abone Ol

Evlerimizin duvarları pek çok farklı sebep nedeniyle kirlenebilir. Daha çok mutfak duvarlarında görülen bu lekelere karşı çaresiz olmadığınızı bilmek eminiz ki sizleri rahatlatacaktır. Yanlış pişirme yöntemleri, yemeklerin yanması, mutfakta çıkan yangın ve bu gibi pek çok ciddi olabilecek nedenle duvarlarda oluşan isleri gidermek artık çok kolay. 

Evimizin iç estetiği açısından önemli bir yeri olan duvarlarımızın temizliğini sağlamamız hem hijyen hem de estetik açıdan önemlidir. Bu nedenle duvarlardaki lekeleri geçirmemiz gerekir. Duvarda oluşan is, küf ve yağ lekelerine karşı kullanabaileceğiniz bu doğal yöntemle tertemiz duvarlarınızı hayranlıkla izleyebilirsiniz. Hayat kurtaran pratik bilgilerden olan duvar temizliğinin püf noktası şu şekilde karşımıza çıkıyor:

Duvarlarda oluşan lekeleri gidermek için uygulayabileceğiniz belirli doğal yöntemler bulunuyor. Duvar temizliğinin püf noktalarını öğrendikten sonra duvarlardaki lekelerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Basit bir karışım hazırlayarak duvarlarınızı ışıl ışıl parlatmak artık mümkün. Duvar temizliğinde kullanılması ile is lekelerini gidermeyi sağlayan bu karışımı hazırlamak hem basit hem de maliyeti oldukça düşük. İşte duvarlardan is lekesini gideren karışımın malzemeleri ve uygulanışı:

Malzemeler

Bir boş sprey şişesi

Su

Bulaşık deterjanı

Yer silme mopu

UYGULANIŞI

Sprey şişesi içerisine her 2 su bardağı su için 1 yemek kaşığı olacak şekilde deterjan ve suyu koyun. Ardından karışımı homojen hale gelene dek karıştırın. Daha sonra sprey şişesindeki karışımı duvarın üst kısmından alt kısmına doğru sıkın. Bolca sıktığınız karışımı mop kullanarak yukarıdan aşağı doğru olacak şekilde duvar temizliğinde kullanın