20. Görevimiz Tehlike 7 (Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm)

295 bin 69

Film, tehlikeli bir silah yanlış kişilerin eline düşmeden önce bu silahın yerini bulmaya çalışan Ethan Hunt ve IMF (Impossible Mission Force) ekibini konu alıyor.

19. Galaksinin Koruyucuları 3

304 bin 423

Peter Quill (Chris Pratt), hâlâ korkunç bir kaybın etkisindedir, ekibini toplayıp evreni savunmak ve Rocket'ı korumak için zorlu, aksiyon dolu bir göreve atılmalıdır. Bu arada, yeni, öngörülemez bir güç, Koruyucuları sonsuza dek yok etmekle tehdit eder.

18. Elemental: Doğanın Güçleri

 321 bin 243

Animasyon film, Element Şehri'nde yaşayan ateş, su, toprak ve hava elementlerinden sakinlerin hikayesini konu ediyor. 

17. Transformers: Canavarların Yükselişi 

322 bin 916

Yörük Türkmen Festivali'nde Mersin Rüzgarı Yörük Türkmen Festivali'nde Mersin Rüzgarı

Film, Otobotlarla Decepticon'lar arasındaki savaşa yeni dahil olan Predacon, Terrorconlar ve Maximal'ın maceralarını konu ediyor. 

16. Kuru Otlar Üstüne

 334 bin 61

"Kuru Otlar Üstüne", ücra bir kasabada yaptığı zorunlu görevini tamamlayıp tayin olmayı bekleyen bir öğretmenin hikayesini konu ediyor. Genç bir öğretmen olan Samet, Doğu Anadolu'da zorunlu görevini yapmaktadır. Onun en büyük hayali, zorunlu hizmetini tamamlamasının ardından İstanbul'a tayin olmaktır. Ancak onun hayatı, meslektaşı Kenan ile bir kız öğrenci tarafından asılsız olarak tacizle suçlanmasıyla altüst olur. Kendisini bir anda büyük bir sıkıntının içinde bulan Samet için işler, kendisine yardımcı olabilecek meslektaşı Nuray ile tanışmasıyla değişir.

15. Çok Aşk

380 bin 433

Coşkun ve abisi İrfan korsan film satarak hayatlarını sürdürmektedir. Coşkun'un hayali ünlü bir komedyen olup film yapmaktır. Bir gün Coşkun elinde korsan filmlerle hayatının aşkı Ayla'yla karşılaşır. Bir yandan film senaryoları yazan Coşkun, yazdığı senaryoyla beraber yapımcı Çetin'le buluşur.

14. Meg 2: Çukur

475 bin 593

Film, tarih öncesi köpek balığı Meg'lere karşı mücadele eden bir araştırma ekibinin hikayesini konu ediyor.

13. Süper Mario Kardeşler Filmi

541 bin 547

Filmde Brooklynli iki musluk tamircisi olan Luigi ve Mario Kardeşlerin maceraları konu ediliyor.

12. Aslan Hürkuş 3: Anka Adası 

547 bin 122

Anka, bilim insanı Fikret ile birlikte Ege Bölgesi'ndeki bir adada görevdedir. Onların yanında teknik işleri halleden on dört küçük, bir büyük drone vardır. Ancak onlar çalışmalarını ilerletirken adaya bir gök taşı düşer ve yayılan manyetik alan drone'ların canlanmasına neden olur.

11. Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş

565 bin 392

Animasyon film, radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atıp, özel yeteneklerle donanan Miles Morales'in maceralarını konu ediyor.

10. İllegal Hayatlar

677 bin 306

Film, kaçak kumarhane işletmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor.

9. Çizmeli Kedi: Son Dilek

816 bin 621

Film, kötülüğüyle nam salmış, efsanevi Dilek Yıldızı'nı bulmak için Kara Orman'a doğru destansı bir maceraya çıkan ve bu süreçte tek canı kalan Çizmeli Kedi'nin, eski ortağı ve düşmanı Yumuşak Pati Kitty'den yardım istemek zorunda kalması sonrası gelişen olayları anlatıyor.

8. John Wick 4

 1 milyon 50 bin 239

John Wick (Keanu Reeves), High Table'ı yenmenin yolunu keşfediyor. Ancak özgürlüğünü kazanmadan önce Wick'in, dünya çapında ittifaklara ve eski dostlarını düşmana dönüştüren güçlere sahip yeni bir düşmanla yüzleşmesi gerekiyor.

7. Kutsal Damacana 4

1 milyon 147 bin 111

Film, yanlışlıkla papaz olan Fikret'in hikayesini konu ediyor.

6. Barbie

 1 milyon 399 bin 139

"Barbie", uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla yolculuğa çıkan bir kadının hikayesini konu ediyor.

5. Ölümlü Dünya 2

1 milyon 419 bin 65

Film, nesilden nesile kiralık katillik yapan ve zorlu sorunlarla başa çıkmaya çalışan Mermer ailesinin öyküsünü anlatıyor

4. Fast X

1 milyon 577 bin 429

"Hızlı ve Öfkeli 10", Dom Torretto’dan intikam almak için onu sevdiklerini hedef alan bir kötüye karşı zorlu bir mücadeleye girişen Dom ve ekibinin hikayesini konu ediyor

3. Atatürk 1881 - 1919 (1. Film)

1 milyon 608 bin 483

Serinin ilk filminde, Mustafa Kemal' Atatürk'ün milli mücadelenin lideri olmaya giden basamakları tırmandığı dönemler konu ediliyor.

2. Oppenheimer

1 milyon 704 bin 369

Film, Manhattan Projesi'nde ilk nükleer silahın geliştirilmesinde büyük rol oynayan Amerikalı teorik fizikçi J. Robert Oppenheimer'ın hayatını konu almaktadır.

1. Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa

2 milyon 853 bin 70

Hayri'nin fotoğraflarının gazetelerde gören ve dikkatini çeken geminin gerçek sahibi olan bir uzaylı, kendisine yardım etmesini sağlamak için onu bulmaya karar verir. Kader arkadaşını bulmak için yola koyulan uzaylı, bu sırada niyetleri hiç de iyi olmayan bir grup insanın peşinde olduğundan bihaberdir.

Kaynak: Haber Merkezi