Spor

Burak Yılmaz'dan Serhat Akın’a Destek: Futbol Artık Spor Olmaktan Çıktı

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, eski futbolcu Serhat Akın’ın silahlı saldırıya uğramasının ardından duygularını paylaştı. Yılmaz, “Bu konuda çok üzgünüm. Futbol eleştirilebilir ama bu tür olaylar kabul edilemez” dedi

Abone Ol

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, eski futbolcu ve yorumcu Serhat Akın'ın silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili olarak "Kendisiyle de konuştum. Bu konuda çok üzgünüm. Çok kırgınım. Çünkü artık futbol spor olmaktan çıktı. Futbolda eleştiri olur. Sizler de bizleri eleştiriyorsunuz. Bizler yıllarca hem oyunculuğumuzda hem antrenörlüğümüzde eleştirildik." dedi.

Kayserispor yarın Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile tamamladı. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın da takip ettiği antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular kondisyon çalışması yaptı. 

“Hafta içi yaşanan çok üzücü bir Serhat Akın olayı var” 

İdmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, “Hafta içi yaşanan çok üzücü bir Serhat Akın olayı var. Kendisiyle de konuştum. Bu konuda çok üzgünüm. Çok kırgınım. Çünkü artık futbol spor olmaktan çıktı. Futbolda eleştiri olur. Sizler de bizleri eleştiriyorsunuz. Bizler yıllarca hem oyunculuğumuzda hem antrenörlüğümüzde eleştirildik. O yüzden çok kırgınım. Çok üzüntülüyüm. İnşallah böyle bir şeyler bir daha yaşanmaz. Sadece sosyal medyada paylaşımlar yapabiliyoruz.” ifadelerini kullandı.