Özel Haber

ÇBK Mersin'den Çeyrek Finalin Son Maçına Davet

Çukurova Basketbol, EuroLeague Women Çeyrek Final son maçında 6 Mart Çarşamba günü Basket Zaragoza'ya karşı Servet Tazegül Spor Salonu'nda ücretsiz girişle sahne alacak.

Abone Ol

Devrim KARTAL

Çukurova Basketbol, kadın basketbolunun en prestijli turnuvalarından biri olan EuroLeague Women'da Çeyrek Finalin son maçını duyurdu. Mersin'in gururu, İspanyol rakibi Basket Zaragoza ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak.

Takımın Final Four'a ilerleyebilmesi için önemli bir adım olan bu maç, 6 Mart Çarşamba günü saat 19.30'da Servet Tazegül Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Çukurova Basketbol'dan yapılan açıklamada, "FINAL FOUR yolunda son randevu! Sahne bizim!" ifadeleri kullanıldı ve tüm basketbol severler, şehrin takımını bu önemli maçta yalnız bırakmamaya çağrıldı.

Ayrıca, bu önemli karşılaşmanın taraftarlar için ücretsiz olacağı müjdesi de verildi.

Geçtiğimiz günlerde Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, İspanya'nın Casademont Zaragoza karşılaşması 57-56 sonuçlanmıştı. 1 sayı farkla mağlup gelen ve seride 2 galibiyete ulaşan ÇBK Mersin, Dörtlü Final'e yükseldi. 

EuroLeague Women'da Çeyrek Finalin son maçı olan serinin 3. maçı ise 6 Mart Çarşamba günü Mersin'de oynanacak.