Seren SABUNCU

Mersin büyükşehir belediye başkanlığına yeniden seçilen Vahap Seçer, adliyeden mazbatasını aldıktan sonra belediye binası önünde büyük bir coşkuyla karşılandı. Burada konuşan Başkan Seçer, “Kibir en büyük hastalıktır toplumu yönetenleri çürütür, biz bundan uzak duracağız. Şımarmayacağız daha büyük zaferler bizi bekliyor” diye konuştu.

Hizbullah’ın sipariş verdiği firmadan çarpıcı açıklama: Cihazlar nasıl patladı? Hizbullah’ın sipariş verdiği firmadan çarpıcı açıklama: Cihazlar nasıl patladı?

“MERSİN İÇİN HALK KARAR VERDİ”

31 Mart yerel seçimlerde yeniden başkan seçilen CHP’li Vahap Seçer mazbatasını aldı. Mazbatasını alıktan sonra Cumhuriyet meydanına çelenk bırakan Başkan Vahap Seçer belediye binasının önünden halka seslendi. Coşkuyla ve büyük bir kalabalıkla karşılanan Başkan Seçer herkese teşekkür ederek sözlerine başladı.  Başkan Vahap Seçer, “Beni yalnız bırakmayan herkese teşekkürler. Sayılı gün çabuk geçer. Mersin için halk karar verdi. Halkımız sadece ‘Vahap Seçer’ demekle kalmadı; Tarsus’ta Ali Boltaç, Toroslar’da tarih yazıldı ve Abdurrahman Yıldız seçildi. Yenişehir’de Özyiğit’le devam dedi. Mezitli Ahmet Serkan Tuncer dedi. Silifke’de 5 yıl aradan sonra 2019’da elimizdeki altını yitirmişiz denildi ve Mustafa Turgut seçildi, Aydıncık’ta Özkan Kılıçarpa, Anamur ise Durmuş Deniz dedi.

F S D F S

“KİBİR EN BÜYÜK HASTALIKTIR, TOPLUMU YÖNETENLERİ ÇÜRÜTÜR BİZ BUNDAN UZAK DURACAĞIZ”

Başkan Seçer şöyle devam etti, “Bütün adaylarımız gecesini gündüzüne kattı. Tüm örgütümüze teşekkür ediyorum. Sadece bize oy veren değil tamamı bizim hemşerimizdir. Bize oy verenlerin yüzünü asla kara çıkarmayacağız. Bize oy vermeyen her vatandaşların istekleri bizim başımızın tacıdır. 5 yıl çalıştık. 7’den 70’e herkesin yanında olduk. Görevler kutsaldır. Mersin halkı kendi belediyesinde, halkın başkanını Vahap Seçer’i seçti. Bu saltanat, şatafat yeter dedi. Ve halk sadece Mersin’de değil, ülkede de CHP dedi. Ayrımcılığı ortadan kaldırdık. Vatandaşına partili gözüyle bakmadık. Zor günler geride kaldı. Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez. Ama olsun Bunu bana reva görenlerin canı sağ olsun.  Vatandaşımız demokratik refleksini ortaya koydu. Halkımız sandığa gitti ve CHP dedi. Şımarmayacağız daha büyük zaferler bizi bekliyor. CHP’yi iktidar yapalım. Sorumluluğumuzun farkındayız. Biz sizlere mahcup olamayız. Toplum bize güveniyorsa biz bu güveni boşa çıkarmayacağız. Bütün ilçe başkanlarımın aynı düşüncede olduğunu biliyorum. Kibir en büyük hastalıktır, toplumu yönetenleri çürütür biz bundan uzak duracağız. Mersin’de herkes rahat olsun. Hepinizi seven, saygı duyan başkanları var artık. Mersin artık mutlu bir kenttir. Bugün mazbatamızı aldık. Hepimize hayırlı olsun. Bizim en büyük servetimiz sizlersiniz.”

F S A D F A S

Kaynak: İMECE GAZETESİ