Mersin İmece Gazetesi, 1 Ekim 2024 tarihinde manşetten yer verdiği ''Çiftçileri Vuran Tehlike'' başlıklı manşetiyle İsmail Küçükkaya’nın sunduğu 'İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programında kendine yer buldu. “Çiftçileri Vuran Tehlike” başlığı, tarım sektörünün karşılaştığı ciddi sorunları gözler önüne sererek, çiftçilerin yaşadığı zorlukları ulusal medyaya taşıdı.
İsmail Küçükkaya, programında, ülkenin çeşitli yerel gazetelerinin manşetlerine yer verdi ve çiftçilerin sorunlarını gündeme getirmemizde yardımcı oldu, çiftçilerin karşılaştığı zorluklarla ilgili sorunlara değindi. Çiftçilerin üretim süreçlerini olumsuz etkileyen bu durum vesilesiyle, tarımın Türkiye ekonomisindeki önemini bir kez daha vurguladı. 


Tarım sektörü, ülkenin gıda güvenliği için kritik bir rol oynarken, çiftçilerin karşılaştığı zorluklar, sadece yerel bir sorun olmanın ötesine geçiyor ve ulusal bir tartışma konusu haline geliyor. Halk TV’de yayımlanan haberimiz, tarım sektöründeki sorunları görünür kılarak, çiftçilerin yaşadığı zorlukların çözümüne yönelik kamuoyunda farkındalık yaratmayı hedeflemeye devam ediyor.
Yalnızca çiftçilerin değil, aynı zamanda tarımın sürdürülebilirliği açısından da hayati bir öneme sahip olduğuna inanıyoruz ve İmece Gazetesi olarak bu konudaki duruşumuza devam edeceğiz.

Pentagon: "Saldırı İran'ın nisan ayında gerçekleştirdiği bir önceki saldırının iki katı boyutundaydı Pentagon: "Saldırı İran'ın nisan ayında gerçekleştirdiği bir önceki saldırının iki katı boyutundaydı

Whatsapp Image 2024 10 02 At 11.23.40

Kaynak: Haber Merkezi