GWYNETH PALTROW VE BLYTHE DANNER: Hollywood yıldızı Blythe Danner'ın kızı Gwyneth Paltrow da annesi gibi dünya çapında beğenilen bir oyuncu oldu. Anne kız, 1992 yapımı "Cruel Doubt" filminde birlikte rol aldıktan sonra 2003'te "Slyvia"da rol aldılar. Paltrow'un başrol olduğu "Slyvia" filminde Danner da onun annesini oynadı.

GWYNETH PALTROW VE BLYTHE DANNER: Hollywood yıldızı Blythe Danner'ın kızı Gwyneth Paltrow da annesi gibi dünya çapında beğenilen bir oyuncu oldu. Anne kız, 1992 yapımı

JOHNNY DEPP VE LILY ROSE-DEPP: Usta aktör Johnny Depp son olarak

JOHNNY DEPP VE LILY ROSE-DEPP: Usta aktör Johnny Depp son olarak "The Idol" adlı dizide boy gösteren kızı Lily-Rose Depp ile birkaç kez ekranı paylaştı. 2014 yılında "Tusk" adlı filmde rol alan baba kız, ardından "Yoga Hosers" filminde boy gösterdiler.

ANGELINA JOLIE VE JOHN VOIGHT: Angelina Jolie de oyuncu babası Jon Voight ile ekranı paylaşma fırsatını yakaladı.

ANGELINA JOLIE VE JOHN VOIGHT: Angelina Jolie de oyuncu babası Jon Voight ile ekranı paylaşma fırsatını yakaladı. "Lara Croft: Tomb Raider" filminde Voight, ana karakterin babasını oynadı.

Mersin'de '80'ler Buluşması' Yeniden Başladı Mersin'de '80'ler Buluşması' Yeniden Başladı

ROBIN WILLIAMS VE ZELDA WILLIAMS: 2014 yılında hayatını kaybeden Robin Williams, kızı Zelda Williams ile

ROBIN WILLIAMS VE ZELDA WILLIAMS: 2014 yılında hayatını kaybeden Robin Williams, kızı Zelda Williams ile "House Of D" (Can Dostlar) filminde baba kızı oynadı.

MERYL STREEP VE MAMIE GUMMER: Meryl Streep'in kariyerine devam etmek için ailesini terk eden  rock yıldızı bir kadını canlandırdığı

MERYL STREEP VE MAMIE GUMMER: Meryl Streep'in kariyerine devam etmek için ailesini terk eden rock yıldızı bir kadını canlandırdığı "Ricki and the Flash" (Sıradışı Anne) filminde gerçek hayattaki kızı Mamie Gummer ile anne kızı oynadı.

BRENDAN GLEESON VE DOMHNALL GLEESON: Harry Potter serisinde canlandırdığı 711

BRENDAN GLEESON VE DOMHNALL GLEESON: Harry Potter serisinde canlandırdığı "Alastor Moody" karakteriyle tanınan Brendan Gleeson, "Harry Potter ve Ateş Kadehi"nde oğlu Domhnall'ın kendisine eşlik etmesini tercih etti. "Harry Potter ve Ölüm Yadigarları"nın ilk bölümünde birlikte rol alan baba oğuldan Domhnall Gleeson, "Bill Weasley" rolüne hayat verdi.

WILL SMITH VE JADEN SMITH: Son yıllarda Oscar'daki tokat skandalıyla gündemden düşmeyen Will Smith ile oğlu Jaden Smith, 2006 yılında

WILL SMITH VE JADEN SMITH: Son yıllarda Oscar'daki tokat skandalıyla gündemden düşmeyen Will Smith ile oğlu Jaden Smith, 2006 yılında "The Pursuit of Happyness" (Umudunu Kaybetme) filminde başrol oynadı. Baba oğul, 2013'te de "After Earth" (Dünya : Yeni Bir Başlangıç) filminde birlikte rol aldı.

WILL SMITH VE WILLOW SMITH: Ünlü oyuncu, kızı Willow Smith ile de

WILL SMITH VE WILLOW SMITH: Ünlü oyuncu, kızı Willow Smith ile de "I Am Legend" (Ben Efsaneyim) filminde rol aldı.

ANGELINA JOLIE VE VIVIENNE JOLIE-PITT: Angelina Jolie, Brad Pitt'ten dünyaya gelen kızı Vivienne ile

ANGELINA JOLIE VE VIVIENNE JOLIE-PITT: Angelina Jolie, Brad Pitt'ten dünyaya gelen kızı Vivienne ile "Maleficent" (Malefiz) birlikte rol aldı. Filmde "Aurora" rolüne hayat veren Vivienne Jolie-Pitt, boynuzlu büyücünün korkutucu görünümü nedeniyle rolü almıştı.

TOM HANKS VE COLIN HANKS: Usta aktör Tom Hanks ile oğlu Colin Hanks, ilk kez 1996 yapımı müzikal komedi

TOM HANKS VE COLIN HANKS: Usta aktör Tom Hanks ile oğlu Colin Hanks, ilk kez 1996 yapımı müzikal komedi "That Thing You Do!" (Hayal Şarkısı) filminde rol aldı. Baba oğul ardından 2008'de "The Great Buck Howard" (Muhteşem Howard) filminde boy gösterdi. 

Kaynak: Haber Merkezi