Sağlık

Daha uzun seks için ne yapmalı?

The Sun köşe yazarı Dr. Pam Spurr, cinsel ilişki sırasında daha geç boşalmanın yollarını anlattı. The Sun’da yer alan habere göre birçok erkek sevişmenin ilk bir dakikasında orgazm yaşıyor.

Abone Ol

The Sun yazarı Dr. Spurr’a göre yatakta daha iyi bir performansın yolları şöyle:

Seksten önce mastürbasyon yapın. 

Dr. Pam, “Pratik olun ve partnerinizle sevişmeden önce mastürbasyon yapın. Erkenler genelde ikinci seferde daha ‘yavaştır’” diyor. Mastürbasyon yapmak cinsel ilişki sırasında aşırı uyarılmayı engelliyor, ama ilişki ile mastürbasyon arasında kendinize yarım saat ile bir saat arasında bir süre ayırmayı unutmayın.

Pozisyon değiştirin

Dr. Spurr’a göre “Sizi daha az heyecanlandıracak bir pozisyon bulmak” yataktaki sürenizi uzatabilir.

Ön sevişmeyi sıkıcı tutun

Ön sevişmeyi sıkıcı tutmak kaçınılmazı geciktirebilir. Pam diyor ki: “Ön sevişme sırasında partnerinizden sizi çok fazla uyarmamasını rica edin”.

Partnerinize odaklanın

Pam bu konuda, “Partnerinizin haz almasına odaklanırsanız ne kadar tahrik olduğunuzu düşünmezsiniz. Kendinizi düşünmemek için ona neyin iyi hissettirdiğini ve ne istediğini sorun” değerlendirmesinde bulundu.

Partnerinize açılın

“İletişim çok önemli”. Erken boşalma hakkındaki endşelerinizi partnerinizle paylaşın ve her yeni teknik denediğinizde partnerinizi uyarın. Dr. Spurr’a göre erken boşalma hakkındaki anksiyetenizi ne kadar saklarsanız o kadar kötüleşiyor.

Pelvik tabanınızı güçlendirin

Kegel egzersizleri erken boşalma için kanıtlanmış bir çözüm. Dr. Pam, pelvik kasları kasmak ve serbest bırakmanın hem süreyi uzatacağını, hem de daha güçlü orgazmlara sebep olacağını belirtiyor.