Siyaset

DEM Eş Başkanlarından Demirtaş'a Ziyaret

DEM Partisi Eş Genel Başkanları Hatimoğulları ve Bakırhan, eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ı Edirne Cezaevi'nde ziyaret etti. Görüşmede eski Diyarbakır Belediye Başkanı Mızraklı ile de bir araya geldiler.

Abone Ol

DEM Partisi Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı Edirne F Tipi Cezaevinde ziyaret etti. Yaklaşık 4 saat süren görüşmede, Hatimoğulları ve Bakırhan, eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı ile de bir araya geldi.

DEMİRTAŞ VE MIZRAKLI İLE GÖRÜŞTÜLER

Hatimoğulları ve Bakırhan, Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gerçekleşen ziyarette, hem Demirtaş hem de Mızraklı ile siyasi gelişmeleri değerlendirdi. Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan eş başkanlar, tutuklu siyasetçilere desteklerini yinelediklerini belirtti. 

"SİYASİ TUTUKLULAR SERBEST BIRAKILMALI" MESAJI

DEM Parti'nin eş başkanları, görüşmelerin ardından yaptıkları açıklamada, siyasi tutukluların serbest bırakılması çağrısında bulundu. Demokrasi ve adalet vurgusu yapan Hatimoğulları, "Türkiye'nin barışa ihtiyacı var," dedi.