Kaynak Kitapların Yüksek Fiyatları Velileri Zorluyor Kaynak Kitapların Yüksek Fiyatları Velileri Zorluyor

Kadri Duman

DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, Akdeniz ilçesi için gerçekleştirilen ön seçimlerin tamamlandığını ve eşbaşkan adaylarının belirlendiğini duyurdu. Bozan, bu önemli süreci "şölen havasında gerçekleştirilen bir ön seçim" olarak nitelendirerek, parti adaylarının halk iradesiyle belirlendiğini vurguladı.

Ali Bozan yaptığı açıklamada, "Birbirinden değerli aday adayı yoldaşlarımız arasında eş başkan adaylarımız belirlendi. 31 Mart yerel seçimlerine DEM Parti Eş başkan adaylarımız olarak, Nuriye Arslan ve Av. Hoşyar Sarıyıldız seçildi," dedi. Bozan, seçilen adayların halkın iradesiyle belirlendiğini ve bu kararın herkes tarafından sahiplenilmesi gerektiğini ifade etti.

Açıklamasının devamında Bozan, "Karar halkımızın, adaylar hepimizin. Şimdi kolları sıvayıp Akdeniz Belediyesi’ndeki kiracıları göndermek için gece gündüz çalışma vakti," diyerek, seçim sürecine olan kararlılıklarını ve hedeflerini dile getirdi. Akdeniz Belediye Başkanlığı için tüm çalışmalarını ilerlettiklerini belirten Bozan, "Birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz," diyerek ekip ruhuna ve birlikte başarıya ulaşacaklarına olan inancını vurguladı.

GD0YHs6XIAAb72e

DEM Parti'nin Akdeniz ilçesi için belirlediği eşbaşkan adayları Nuriye Arslan ve Av. Hoşyar Sarıyıldız, 31 Mart yerel seçimlerinde partinin temsilcileri olarak yarışacak.

Kaynak: Kadri Duman