Kadri Duman

DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, Akdeniz ilçesinde gerçekleştirilen seçim çalışmalarına aktif bir şekilde katılarak destek verdi. Bozan, Akdeniz Belediye Eş Başkan adayları Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız ile birlikte yapılan seçim gezilerine iştirak etti.

Silifke'de Orman Kaçakçılığına Sıkı Denetim: Kontroller Artıyor Silifke'de Orman Kaçakçılığına Sıkı Denetim: Kontroller Artıyor

Bozan, seçim çalışmaları sırasında pazar esnafının gönül sofrasına konuk oldu ve burada bir araya gelen vatandaşlarla birlikte samimi bir ortamda sohbet etti. Akdeniz'deki seçimlere ilişkin umut dolu mesajlar veren Bozan, "Gönüllerimiz bir, derdimiz Akdeniz. Birlikte kazanacağız." notuyla sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile takipçilerine seslendi.

Bozan, seçim çalışmaları sırasında Akdeniz Belediye Eş Başkan adayları Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız ile birlikte sık sık halkın içinde yer alarak desteklerini ortaya koydu. Video paylaşımında "Her yerdeyiz!" diyerek Akdeniz'deki iddialarını yineleyen Bozan, DEM Parti'nin Akdeniz'de başarılı olacaklarına olan inancını vurguladı.

Akdeniz ilçesinde gerçekleştirilen seçim çalışmaları, DEM Parti'nin halkla buluşma ve destek kazanma çabalarının önemli bir parçası olarak öne çıktı.

Kaynak: İmece Gazetesi