Ekonomi

Deprem şehitleri anısına ağaçlar dikildi

TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu, geçen yıl başlattığı ağaç dikme etkinliğini bu yıl da sürdürdü. Geçen yıl orman yangınlarında yanan ağaçların yerine dikilen fidanlar bu yıl deprem şehitleri anısına dikildi.

Abone Ol

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası MTSO, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ile Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde Silifke'de düzenlenen dikim töreninde, karaçam, sedir gibi fidanlar toprakla buluştu. Etkinliğe, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aktoğ'un yanı sıra Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, İlçe Jandarma Komutanı Bin. Bülent Keskinsoy, Silifke TSO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaynar, TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayla Harp ve Üyeleri, Silifke'de konaklayan depremzede aileler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte söz alan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, depremde hayatını kaybedenleri anarak, 'Sıkıntılarımızı hep birlikte aşıyoruz. Yaşananları unutmadık, unutturmayacağız ancak umut yeşertmeye de devam edeceğiz. Dikilen fidanlar çocuklarımıza emanet. Doğayı sevip, koruyalım' diye konuştu.