İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi acil servisine kimliği belirlenemeyen kişilerce silahsaldırı düzenlendi ve olayda yaralılar olduğu öğrenildi. Saldırının ardından bölgeye çok sayıda özel harekât ve çevik kuvvet polisi ekipleri sevk edildi. Olaydan birkaç saat önce ise caddede yürüyen 3 kişiye yapılan saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti.

DHA’ya göre, İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi acil servisine kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda yaralıların bulunduğu bildirildi. Olay yerine çok sayıda özel harekât ve çevik kuvvet polisi ekibi sevk edildi.

Ayrıca, olaydan yaklaşık 5 saat önce İstanbul Bahçelievler Kocasinan'da caddede yürüyen 3 kişiye düzenlenen bir silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı. Hayatını kaybeden kişinin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken, polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Mersin'de Uluslararası Uyuşturucu Ticareti Yapan Şebekeye Operasyon Mersin'de Uluslararası Uyuşturucu Ticareti Yapan Şebekeye Operasyon

Kaynak: Haber Merkezi