İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak son dönemde ailesiyle yaşadığı tartışmalarla gündeme geldi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, Levent Dörter ile düğününde nikâh şahitliğini yaptığı kızı Dilan Çıtak'ın sosyal medya hesaplarından takipten çıkardığı ve birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildiği iddialarının ardından Dilan Çıtak, dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım," ifadelerine yer verdi.

Bu açıklamaların ardından Dilan Çıtak, kardeşi İdo Tatlıses'i de sosyal medya hesaplarından takipten çıkardı.

Dilan Çıtak Tatlıses, Beyaz Magazin programına bağlanarak yaşadığı süreci gözyaşları içinde anlattı. Tatlıses, “Bugüne kadar konuşursam ortalık çok karışır diye, sanatçı kimliğime zarar gelir diye konuşmadım. Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. Tatlıses soyadını aldıktan sonra beni seven kadar sevmeyen de oldu. Bir sürü insan iş anlaşmasını feshetti. Tatlıses soyadının benim yaptığım müziğe hiçbir faydası yok. Çok büyük markaların masasından kaldırıldım. Sırf insanlar Tatlıses ile çalışmak istemedikleri için. Şu an için maddi bir talebim yok. Ama bir bedel ödedim, tabii ki mirasçıyım. Çıtak soyadımı göğsümü gere gere kullanmaya devam edeceğim. Çünkü ben Çıtak olarak doğdum. Ben kimsenin soyadını almadım. Bana aldırdılar,” dedi.

Ahu Tuğba'nın Vasiyeti Ortaya Çıktı! Ahu Tuğba'nın Vasiyeti Ortaya Çıktı!

Dilan Çıtak ayrıca, babası İbrahim Tatlıses ve kardeşi İdo Tatlıses'le yaşadığı sorunları da gündeme getirdi. İbrahim Tatlıses’in başka çocukları yüzünden kendisine mobbing uyguladığını ve evlat ayrımcılığına maruz kaldığını belirtti. Dilan Çıtak, annesi Derya Tuna’nın peşini bırakmadığını ve yapımcısını arayıp tehditlerde bulunduğunu ifade etti. "Tabii ki İdo’dur! Annesi Derya Tuna peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor. O şahıs yüzünden dışlandım ve evden kovuldum," şeklinde konuştu.

ibrahim-tatlises-ve-dilan-citak-arasindaki-ipler-tamamen-koptu-kirildim-sana-aramam-1724492364-7329-w489-h593.webp

'TATLISES'İ BİR ÇIRPIDA SİLDİ'

Son olarak, sosyal medya hesabından ‘Tatlıses’ soyadını kaldırarak, yaşadığı çatışmaların ardından Çıtak soyadını kullanmaya devam edeceğini açıkladı.

Kaynak: Haber Merkezi